Jak připravit štěpánskou pečeni, aby byla naprosto luxusní?
Druhý svátek vánoční, svatého Štěpána, má v českých domácnostech své nezaměnitelné kouzlo. Vánoční stres už polevil, dárky jsou rozbalené a rodiny si mohou konečně v klidu vychutnat poklidnou sváteční atmosféru. K ní neodmyslitelně patří i štěpánská pečeně – voňavé maso s omáčkou, které je symbolem hojnosti i rodinné pohody. Každý kraj má svůj způsob přípravy, ale základ zůstává stejný: kvalitní maso, cibule, koření a trpělivost.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit pikantní hovězí guláš, který zahřeje celou zimu
Zimní měsíce si přímo říkají o pořádné teplé jídlo, které provoní kuchyni, zasytí a zahřeje i v těch nejmrazivějších dnech. A právě pikantní hovězí gu…
Jak uvařit gulášovou polévku s pivem pro pravé chlapy
Klasická gulášová polévka je sázkou na jistotu, když chcete potěšit opravdové chlapy u stolu. Je vydatná, plná chuti a zároveň zahřeje po náročném dni…
Jak připravit domácí sekanou z mletého masa | recept
Sekaná z mletého masa | recept. I když sekanou z mletého masa můžete připravit na různé způsoby, podle tohoto receptu připravíte tu nejlepší domácí pl…
Jak připravit klasický španělský ptáček | recept
Jeden recept na dva typy španělských ptáčků. I když se španělský ptáček v restauracích nabízí mezi hotovými jídly v denních menu, doma připravené špan…
Jak na pastýřský koláč s mletým masem | recept
Jak na pastýřský koláč s mletým masem | recept. Pastýřský koláč je známý a připravovaný především v Británii. Tam však upřednostňují jehněč…





