Jak si vyrobit domácí vegetu bez glutamanu | recept
26. Březen 2012
Vyrobte si domácí vegetu - dochucovací přísadu do jídel - a bez glutamanu! Připravte si kořenovou zeleninu, kterou si usušíme. Ideální je mrkev, celer, petržel, cibule. jak postupovat při přípravě ve videonávodu.
Další zajímavé články
Jak udělat džem z dýně hokkaido | recept
Dýňový džem | recept. Podzim je čas dýní. Pryč jsou doby, kdy se u nás pěstovaly jen obří dýně Goliáš a zavařovaly se na kompot podávaný ve školních j…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak uvařit indickou fazolovou polévku | recept
Indická fazolová polévka | recept. Tuto hustou a sytou zeleninovou polévku je možné podávat i jako hlavní jídlo ve všední den. Sta…
Jak připravit dýňové noky | recept
Dýňové noky | recept. Dýně Hokkaido je v kuchyni všestranně upotřebitelná. Na rozdíl od větších druhů má Hokkaido i přijatelnou velikost, takže se spo…
Jak připravit domácí zavináče | recept
Domácí zavináče | recept. Rybáři tvrdí, že recept na zavináče vymyslel ten, kdo nechtěl z rybího masa vybírat kosti. Celé ryby se totiž nakl…
Diskuze k videu