Přejít k hlavnímu obsahu

Jak správně grilovat

30. Květen 2012

Jak správně grilovat, aby se výsledek podařil? Přímé grilování využijeme při grilování menších kousků potravin, které potřebují grilovat 15-20 minut. Příkladem této úpravy jsou grilované kuřecí nugety, grilované krevety nebo grilované steaky. Použijeme grily na dřevěné uhlí nebo plynové grily. Metoda nepřímého grilování je vhodná pro větší kusy masa. Metoda grilování 50 na 50 je vhodná tehdy, potřebujeme-li dosáhnout chutné kůrky, a zároveň propéct maso až ke kosti. Tato metoda grilování je vhodná pro grilování kuřecích stehýnek nebo vepřové panenky.

Tipy

Návod obsahuje product placement.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak vybrat gril | rady
Jak vybrat gril | rady. Jak vybrat gril? Uvažujete nad koupí grilu, ale nevíte si rady, který si v takové nabídce grilů vybrat? Pak vám možná pomůžou…
Obrázek není k dispozici
Jak zacházet s ohněm při grilování
Grilování nebo rožnění je oblíbenou letní zábavou. Romantické posezení s přáteli za teplých jarních a letních večerů při grilování nabývá kvalitativně…