Jak správně grilovat
30. Květen 2012
Jak správně grilovat, aby se výsledek podařil? Přímé grilování využijeme při grilování menších kousků potravin, které potřebují grilovat 15-20 minut. Příkladem této úpravy jsou grilované kuřecí nugety, grilované krevety nebo grilované steaky. Použijeme grily na dřevěné uhlí nebo plynové grily. Metoda nepřímého grilování je vhodná pro větší kusy masa. Metoda grilování 50 na 50 je vhodná tehdy, potřebujeme-li dosáhnout chutné kůrky, a zároveň propéct maso až ke kosti. Tato metoda grilování je vhodná pro grilování kuřecích stehýnek nebo vepřové panenky.
Tipy
Návod obsahuje product placement.
Další zajímavé články
Jak vybrat správný gril | zásady bezpečného grilování
Šťavnaté grilované maso, lahodná grilovaná zelenina, pravé domácí hamburgery – to je jen krátký výčet pokrmů, jež se dají připravit na grilu. Stačí si…
Jak správně grilovat | rady
Jak správně grilovat | rady. Jak správně grilovat? Pár dobrých rad ohledně grilování, které grilování usnadní a možní i zpříjemní. Podíváme se, jak sp…
Jak zacházet s ohněm při grilování | rady
Jak zacházet s ohněm při grilování | rady. Posezení s přáteli nebo rodinou za teplých jarních a letních večerů při grilování je oblíbenou zábavou. Gri…
Jak grilovat na grilu na dřevěné uhlí | rady
Jak grilovat na grilu na dřevěné uhlí | rady. I když elektrické grily získávají na popularitě, stále existuje mnoho těch, kteří dávají přednost grilov…
Jak vybrat gril | rady
Jak vybrat gril | rady. Jak vybrat gril? Uvažujete nad koupí grilu, ale nevíte si rady, který si v takové nabídce grilů vybrat? Pak vám možná pomůžou…
Diskuze k videu