Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat alpský kynutý knedlík s vanilkovým krémem | recept

Alpský kynutý knedlík (Germknödel) je rakouská a bavorská specialita, asi 10 cm v průměru velký knedlík je obvykle plněn švestkovými povidly, podávaný s rozpuštěným máslem a posypaný směsí máku a cukru. V některých lokalitách se alpský knedlík podává s vanilkovou omáčkou či krémem. Kanaďan žijící v ČR ve svém kulinárním pořadu prezentuje recept na Germknödel krok za krokem, inspirujte se a zkuste si knedlík udělat doma sladký oběd nebo dezert.

Diskuze k článku

Přidat komentář

janatka (neověřeno) | Čt, 11/06/2014 - 13:09

Je vynikající už jsem zkoušela několikrát a vždy měl velký úspěch!!!

majka (neověřeno) | Ne, 01/25/2015 - 15:31

Moc ráda na vše koukám a co jde,tak i zkouším.Díky

Další zajímavé články

Jak upéct minicheesecaky | recept
Jak upéct minicheesecaky | recept
Jak upéct minicheesecaky | recept. V létě je nejlepší jíst venku, na čerstvém vzduchu prostě chutná všechno lépe. Proto je i dobré volit takový d…
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept. Recept na následující koláč sice nepatří k těm nejrychlejším, ale rozhodně není náročný na suroviny. Obsahuj…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.