Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat broskvovou marmeládu | recept

Broskvová marmeláda se vyznačuje lehkou chutí a jemnou vůní. Vyrábíme ji obvykle tehdy, když máme přebytek broskví - přezrálých nebo nestandardní kvality. Příprava broskvové marmelády je snadná a bez problémů se do ní může pustit i kuchařský elév. Jak na to?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat ostružinový džem | recept
Recept na ostružinový džem. Ostružinový džem se nám náramně hodí například při vánočním pečení. Ale právě tak si ostružinový džem rádi dáme při snídan…
Jak udělat jablečnou marmeládu | recept
Recept na jablečnou marmeládu. Jablečná marmeláda není produktem, který by se v domácnostech v nějaké větší míře vyráběl. Jablečná marmeláda by ale mo…
Jak udělat broskvový džem | recept
Broskvový džem je ovocná specialita jemné konzistence, typické ovocné vůně a delikátní chuti. Jestliže nám dvě tři kila zralých pevných broskví přebýv…
Jak připravit banánový džem | recept
Banánový džem | recept. Banány mají plno vitamínů a minerálů, to všichni víme. Přezrálé mají v sobě hodně zkoncentrovaného cukru a jsou chuťově výrazn…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.