Jak udělat křehký ořechový makovec na plech | recept
Ořechový makovec na plech | recept. Lahodný a křehký ořechový makovec si po ochutnání okamžitě zamilujete. Není nijak pracný, ani nemusíte mlít mák. Právě tím je tento makovec typický, mák se tam dává celý. Nemletá maková zrníčka moučník zvláštně nakypří a spolu s kvalitním krémem a ořechovou posypkou chutná skvěle.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak potahovat dort cukrářskou potahovací hmotou
Potahování dortu cukrářskou potahovací hmotou je hračka, ale i kumšt stejně jako cukrařina samotná. Když se ale správně chopíte dobrého postupu, není…
Jak na vánoční tvarohovou štolu – tradiční pochoutku s jemnou chutí
Štola patří k nejstarším vánočním pečivům v Evropě. Její původ sahá až do německého Saska, kde se poprvé pekla jako sváteční chléb plný sušeného ovoce…
Jak na výborné kynuté šneky s máslovým mlékem
Kynuté šneky jsou oblíbenou klasikou českých kuchyní. Tentokrát ale nejde o běžné šneky s náplní – tahle varianta je výjimečná díky máslovému slazeném…
Jak na svatomartinské rohlíčky – voňavou tradici podzimu
Když se blíží 11. listopad, den svatého Martina, české kuchyně provoní nejen husí pečínka, ale také jemné, máslové svatomartinské rohlíčky. Tyto malé…
Jak využít výtečné kynuté těsto na štrúdl? Přináší nekonečné možnosti
Kynuté těsto patří mezi nejvoňavější poklady domácí kuchyně. Je vláčné, nadýchané a přitom pevné natolik, že unese i bohatou náplň. Tradičně se z něj…






Děkuji za skvělé recepty.