Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pomazánku z pečeného bůčku | recept

Jak udělat pomazánku z pečeného bůčku | recept

Pomazánka z pečeného bůčku | recept. Občas se stane, že po nedělním obědě zbyde pečené maso, které už nikdo nechce. Většinou zbyde maso tučnější, hlavně bůček, který se přidává k sušším druhům masa. Ze studeného bůčku lze přidáním několika surovin vytvořit chutnou pomazánku, proti které už nikdo nic nenamítá. Nabízím základní recept na pomazánku ze zbylého masa, kterou si přidáním různého koření můžete obměňovat podle sebe.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.