Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat smažený květák | recept

Jak udělat smažený květák | recept. Smažený květák, nové brambory a okurkový salát, to je kombinace, které na poledním menu v restauraci odolá málokdo. Smažený květák si objednávají hlavně ženy (dobře vědí, jak pracné to je jídlo), a také lidé single žijící – připravovat smažený květák pro jednu osobu se obvykle nikomu nechce. Ale květák není nutno smažit jen v klasickém trojobalu. Jak udělat smažený květák jinak a možná i méně pracněji? Nabízíme několik možností.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat obalovaný květák | recept
Obalovaný květák je jídlo, kvůli kterému se dost často spěchá domů. Rovněž majitelé restaurací vědí, že obalovaný květák na jídelním lístku je sázka n…
Jak udělat zapečený květák | recept
Výborný recept: Zapečený květák patří k jídlům, která poskytují kuchařovi poměrně široký prostor pro kreativitu, přičemž výsledek bývá obvykle chutný.…
Jak udělat květákový salát | recept
Náš recept: Květákovým salátem příjemně překvapíme i „odmítače“ zeleniny. Salát z květáku se výborně hodí jako předkrm při slavnostnějších hostinách,…
Jak naložit zelí tradičním způsobem
Jak naložit zelí tradičním způsobem | recept na tradiční nakládané kysané zelí. Kysané zelí se jako trvanlivý zdroj vitamínů a dalších cenných látek v…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.