Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřovou kýtu protýkanou a konfitovanou | recept

Konfitovaná protýkaná vepřová kýta. Vepřovou kýtu někdy koupíme v tak pěkném špalíku, že si přímo "sama říká“ o to, aby byla upravena vcelku a pak nakrájena na plátky. Aby byla vepřová kýta dochucená, šťavnatější, ale také vzhledově zajímavější, upravíme ji protýkáním. Pro tepelné zpracování zvolíme technologii konfitování. Nabízíme recept na protýkanou konfitovanou vepřovou kýtu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak ugrilovat kotlety s rozmarýnem
Léto je v plném proudu a tak mnoho z nás dává přednost rychlým, jednoduchým jídlům na grilu. Grilovat se dá nejen na zahradě, ale třeba i na balkoně v…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.