Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat volské oko | recept

26. Březen 2012

Recept na volské oko. Nezapomeňte, že volské oko, neboli sázené vejce, pečeme vždy pod pokličkou. Využijeme pánev na volská oka, jestliže ale takovou pánev nemáte, zvládnete to i na té obyčejné. Pro přípravu volského oka důležité je, aby se vám žloutek nerozlil. Záleží na vaší chuti, jak si volské oko zpracujete - hotové volské oko může mít bílek ztuhlý a žloutek tekutý, jiní dávají přednost volskému oku, které má i žloutek ztuhlý. Zkuste tento recept. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.