Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct celozrnný quiche se šunkou a cuketou | recept na slaný koláč

Jak upéct celozrnný quiche se šunkou a cuketou | recept na slaný koláč

Celozrnný quiche se šunkou a cuketou | recept. Quiche je slaný koláč pocházející z Francie. Základem je křehké těsto. Díky použití celozrnné mouky je těsto sice tužší, ale zároveň i křehčí a samozřejmě zdravější. Náplně lze všemožně obměňovat podle chuti a fantazie. V následujícím předpisu je základem koláče šunka a cuketa, ty jsou doplněny slaninou a cibulí. „Pokličku“ tvoří vejce, zakysaná smetana a strouhaný sýr. Díky uzené paprice koláč získá další chuťový rozměr.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.