Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct domácí celozrnný chléb s podmáslím | recept

Celozrnný chléb s podmáslím | recept. Klasický domácí chléb je sice fuška, ale s tímto rychlým receptem překvapíte sebe i celou rodinu. Jeho půvab totiž spočívá v ultrarychlé přípravě. Není třeba kynutí a ani příprava kvásku. Podmáslí v receptu zajistí patřičnou konzistenci. Tento celozrnný chléb bude sice velmi hutný, ale zato vynikající a především zdravý. Upečete chléb bez přidaných nežádoucích látek, které sice zajišťují nadýchanost, ale mají špatný vliv na naše zdraví. S dobrým máslem nebo pomazánkou bude úplnou lahůdkou. Vedle celozrnné pšeničné mouky můžete použít i špaldovou nebo přisypat trochu drcených vloček.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Lucie (neověřeno) | St, 08/29/2018 - 13:39

Dobrý den, po upeceni doporucujete hned chleb rozkrajet?

Další zajímavé články

Jak upéct semínkový chléb bez mouky
Jak upéct semínkový chléb bez mouky | recept na domácí chleba. Také jste si předsevzali omezit spotřebu bílého pečiva a začít se stravovat zdravě? Mož…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.