Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct klasiku v podobě máslového koláče s makově-tvarohovou nádivkou a krupicovou žmolenkou

Jak upéct klasiku v podobě máslového koláče s makově-tvarohovou nádivkou a krupicovou žmolenkou

Ovocem, mákem či tvarohem doplněné máslové koláče, k tomu ještě ozdobené hrudkovitou žmolenkou jsou klasikou, která nezklame. Bezpochyby proto nezklame ani tato klasika v podobě jemného máslového koláče, kde je křehký linecký základ doplněný bohatou vrstvou makově-tvarohové nádivky a povrch ozdobený klasickou, máslově jemnou, avšak pro tentokrát krupicovou žmolenkou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.