Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kuře po myslivecku

Jak upéct kuře po myslivecku

Kuře podle receptu ze středomoří je ryze letním pokrmem. Je to lehké zeleninové jídlo, které nejlépe chutná, je-li uvařeno z čerstvé zeleniny. Uvedené časy dušení zeleniny jsou orientační, řiďte se chutí. Jestliže máte raději zeleninu poloměkkou, zkraťte dobu vaření. Porce kuřete se na závěr vkládají do zeleniny jen prohřát, dbejte na to, aby bylo maso řádně propečené. Po zapíchnutí nože z propečeného masa vytéká čirá šťáva, nikoli narůžovělá.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct kuře po balkánsku | recept
Jak upéct kuře po balkánsku | recept
Jak upéct kuře po balkánsku | recept. Kuřecí maso je univerzální, lze připravit tisíci způsoby, téměř každému chutná, je dietní, rychle hotové a patří…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.