Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct mořského okouníka se zeleninou | recept

Jak upéct mořského okouníka se zeleninou | recept

Mořský okouník se zeleninou | recept. Ryby bychom měli do jídelníčku podle doporučení výživových specialistů zařazovat nejméně dvakrát týdně. Průměrná spotřeba rybího masa na osobu a rok u nás zdaleka nedosahuje odborníky doporučovaných 17 kg. Pojďme to změnit! Nastává teplé období roku, které přeje grilování a ryba na grilu je lahůdka. V obchodech je velký výběr mražených i chlazených ryb, stačí si vybrat tu pravou. Třeba mořského okouníka a připravit ho níže popsaným postupem. Budete-li ho připravovat na venkovním grilu, jednotlivé porce zabalte do alobalu, do kterého uděláte otvor pro odchod páry.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak grilovat lososa i jiné ryby
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.