Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct slepičí stehna se slaninou a bramborami v alobalu | recept

Jak upéct slepičí stehna se slaninou a bramborami v alobalu | recept

Jak upéct slepičí stehna se slaninou a bramborami v alobalu | recept. Dnes se sice v jídelníčku uplatňuje především kuře, avšak není na škodu občas zařadit i slepičí maso. Ze slepice snadno uděláte celý oběd – silný slepičí vývar je už tradicí a slepice na paprice nebo smetaně také. K tomu, abyste připravili z jedné slepice dva chody, budete potřebovat těžší slepici než 1200 g běžně prodávaných, nejlépe se poptat ve farmářských prodejnách. Když budete mít štěstí, můžete narazit i na tříkilové kusy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.