Jak upéct slané koláčky kiš | recept
23. Březen 2015
Francouzský koláč kiš (quiche) netřeba popisovat. Pověstný slaný koláč se pomalu, ale jistě už zabydluje i v českých a slovenských domácnostech. "Vysmátý kiš" je jeho hravější obdoba - malé koláčky plněné směsí ze smetany, vajec, prosciutta a nastrouhaného parmezánu nebo nivy. Recept na slané koláčky vyzkoušejte, nebudete litovat.
Další zajímavé články
Jak upéct slaný listový koláč se slaninou, sýrem a pórkem | recept na slané pohoštění
Jak upéct slaný listový koláč se slaninou, sýrem a pórkem | recept na slané pohoštění. Na křehkém listovém těstě nanesený smetanový sýr ochucený česne…
Jak upéct celozrnný quiche se šunkou a cuketou | recept na slaný koláč
Celozrnný quiche se šunkou a cuketou | recept. Quiche je slaný koláč pocházející z Francie. Základem je křehké těsto. Díky použití celozrnné mouky je…
Jak upéct listový koláč se zelím a vinnou klobásou
Vinná klobása v zimním období hraje v mnoha rodinách prim. A správně, však právě nyní je její sezona. Navíc nápadů na zpracování je nespočet…
Jak na spirálový zeleninový koláč | recept
Spirálový zeleninový koláč | recept. Slané koláče jsou u nás stále více v oblibě a tento spirálový zaujme nejen svou barevností, ale i chutí. K vytvoř…
Jak upéct listový koláč nevšedních chutí | recept se sýrem a suchým salámem
Jak upéct listový koláč nevšedních chutí | recept se sýrem a suchým salámem. Nevšední slaný koláč, který se stane hitem večírků a oslav. Právě na nich…
Diskuze k videu