Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct vánoční medovníčky | recept

Jak upéct vánoční medovníčky | recept

Ke svátečnímu kafíčku o Vánocích by neměly chybět k zakousnutí báječně voňavé medovníčky. Každý medovníček je zdobený vlašským ořechem, chutná fantasticky. A příprava těsta na medovníčky ve tvaru sušenky je snadná. Hravě ji zvládne i méně zkušená hospodyně v domácnosti.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Paráda! To mě moooc těší. Co jsem upekla se snědlo hned na 1. adventní neděli. :)

Majka (neověřeno) | So, 11/26/2016 - 10:44

Prosííím o info, kdy péci, aby medovníčky vydržely do Vánoc, děkuju Majka :-)

Evelína (neověřeno) | Ne, 12/13/2015 - 12:47

Delam je už druhým rokem, jsou božský a vánoce bez nich si už nedovedu představit :-)

Marcelína (neověřeno) | Út, 11/17/2015 - 19:07

výborné!!! Dělala jsem je jen tak ke kávě a zmizely během chvilky. Díky za recepísek :-) Už mám opsáno.

Zdenka Nečesaná (neověřeno) | So, 12/13/2014 - 22:43

Receptu dávám 5 hvězdiček. Vyzkoušela jsem a medovníčky jsou opravdu moc dobré. Určitě budou u nás o každých vánocích.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.