Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit gulášovou polévku s pivem pro pravé chlapy

Klasická gulášová polévka je sázkou na jistotu, když chcete potěšit opravdové chlapy u stolu. Je vydatná, plná chuti a zároveň zahřeje po náročném dni nebo při rodinné oslavě. Tahle varianta s pivem dodá oblíbenému receptu šmrnc a připomene, proč je guláš takovým hitem českých kuchyní.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.