Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit halušky s uzeným a kyselým zelím | recept

Jak uvařit halušky s uzeným a kyselým zelím | recept

Halušky se zelím | recept. Halušky jsou tradičním slovenským pokrmem. Jedná se o noky z těsta ze syrových brambor. Uvařit halušky není vůbec těžké, troufám si říci, že to zvládne i začínající kuchařka. Je to pokrm rychlý, nejvíce času zabere příprava surovin. Na Slovensku se halušky připravují s brynzou, ta ale ne každému chutná a ne všude ji prodávají. Ochutnala jsem i halušky s mákem, ale s anglickou slaninou a zelím je mám nejraději. Nabízím recept na halušky s uzeným masem a kyselým zelím, tak jak je děláme u nás doma. Množství surovin si určíte sami, podle připravovaného množství a chuti.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Děkuju za hvězdičky i nápad se lžičkou, to vyzkouším.

Anina (neověřeno) | Út, 02/23/2016 - 23:23

In reply to by Vladimír (neověřeno)

Recept je to výborný,dělám ho léta....ale navíc porce přelévám smaženou cibulkou....doma tomu říkají "v hubě ráj".

Vladimír (neověřeno) | So, 02/13/2016 - 12:31

Cedník na halušky nepotřebuju,těsto do vařící vody dávám kávovou lžičkou(menší kousky),jinak skvělý recept...díky

Vladimír (neověřeno) | So, 02/13/2016 - 12:36

Omluva:Dal jsem málo hvězdiček,tsk to napravím,je jich všech pět!!

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.