Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit houbovo-zeleninové lečo | recept

Jak uvařit houbovo-zeleninové lečo | recept

Houbovo zeleninové lečo je bleskově rychlý pokrm nenáročný na přípravu. Množství jednotlivých surovin si upravte sami podle počtu strávníků. Lečo je chutné a tak snadné, že nemůžete nic pokazit. Houbovo-zeleninové lečo je nejlepší z lesních, tvrdších druhů hub. Bohužel, v lesích zatím nic neroste a tak jsem lečo připravila z pěstovaných žampionů. I tak jsme si pochutnali. Pojďte si také vyzkoušet uvařit houbovo-zeleninové lečo.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct kuře na houbách | recept
Jak upéct kuře na houbách | recept
Kuře na houbách | recept. Dnes nabízím další z velkého množství receptů na úpravu kuřete. Kuřecí maso je oblíbené především u dětí. Je lehce strav…
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporuč…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.