Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit husí nebo kachní polévku kaldoun | recept

Hutnou polévku kaldoun si nemusíme dopřávat jen o svatomartinské hostině. Máme-li k ruce husí nebo kachní krky a vnitřnosti, třeba odložené v mrazáku, sváteční polévka se ujme u nedělního oběda nebo na rodinné oslavě. Základem dobrého kaldounu je poctivý vývar, závařku nejčastěji tvoří játrové knedlíčky, ale poradíte si s domácími nudlemi a orestovanou zeleninou, jako v tomto receptu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat kuře à la bažant | recept
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.