Jak uvařit silný drůbeží vývar
V zimě, v době nemocí, ale i kdykoli jindy v roce, si můžete dopřát drůbeží vývar, který je jednoduchý na přípravu, stačí poměrně malé množství ingrediencí, a pak nechat jej dostatečně dlouho vařit na mírné teplotě tzv. nechat jej táhnout. Co vše budete potřebovat a jak postupovat, aby byl vývar výtečný a nezakalil se vám, až jej budete servírovat na talíř?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak se zbavit rychle nachlazení? Pomůže i kvalitní kuřecí vývar
Spousta z nás má rodiče nebo prarodiče, kteří nás učili, že při nemoci i slabosti je na vzpruhu nejlepší poctivý masový vývar. Existuje jich více…
Jak na kuřecí vývar s vodnicí a zázvorem | recept proti jarní únavě
Jak na kuřecí vývar s vodnicí a zázvorem | recept proti jarní únavě. Silný kuřecí vývar je jedním ze zaručených léků na únavu, nachlazení a další nedu…
Jak na snadné gazpacho, které si oblíbí celá rodina
Venku začíná být neskutečné horko a poslední, co si chcete dát k obědu je vařící polívka? Nevadí! My vám přinášíme recept na jednoduchou polévku,…
Jak uvařit poctivé houbové kyselo, které si budete připravovat často a rádi
Houbová sezona je v letošním roce v plném proudu. Pokud u vás právě teď po nocích nebloudí medvědi a můžete bez obav do lesa, určitě vyrazte…
Jak uvařit květákovou polévku zjemněnou smetanou?
Polévka je grunt. I kdyby nebylo hlavní jídlo uvařeno, polévka by den, co den, měla putovat do našeho žaludku. Nejenže umí zasytit, když je plná bramb…