Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vařit z kvasnic (droždí) | recepty

Kvasnicová pomazánka. „Hrůzný“ fenomén, který kalí vzpomínku na mateřskou školu mnoha lidem všech generací. Dokonce i těm, kteří si kvasnice v dospělosti oblíbili. Ve školkách to jistě myslí dobře: kvasnice jsou velmi zdravé. Jak doma vařit z kvasnic, aby byl výsledek nejen zdravý, ale i chutný? Přinášíme rady a tipy, jak v kuchyni využívat droždí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct plzeňské rozpeky | recept
Plzeňské rozpeky | recept. Rozpeky jsou bochánky z kynutého těsta, které jsou pečené v troubě. Na Plzeňsku se rozpeky podávají jako příloha k dušené m…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.