Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vařit z vepřové kýty | rady, tipy, recepty

maso z vepřové kýty

Vepřové maso je nejoblíbenější druh masa na světě hned po drůbežím. Češi patří k jeho největším konzumentům, vždyť vepřové k české kuchyni prostě patří a receptů na jeho úpravu má nepočítaně. Maso je mj. bohaté na plnohodnotné bílkoviny, železo, zinek, fosfor a vitamin B12. Některé druhy vepřového masa obsahují více tuku (bok, krkovice), minimum ho má například vepřová panenka nebo vepřová kýta. Jak si správně vybrat, abyste si pochutnali, rady a tipy a také nějaké recepty jsou obsahem dnešního článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat zapečenou kýtu | recept
Jak udělat zapečenou kýtu | recept
Jak udělat zapečenou kýtu | recept. Za pouhých 35 minut můžete ochutnat výbornou zapečenou vepřovou kýtu. Tady je recept, jak zapečenou kýtu dělávám j…