Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vařit z vepřové kýty | rady, tipy, recepty

maso z vepřové kýty

Vepřové maso je nejoblíbenější druh masa na světě hned po drůbežím. Češi patří k jeho největším konzumentům, vždyť vepřové k české kuchyni prostě patří a receptů na jeho úpravu má nepočítaně. Maso je mj. bohaté na plnohodnotné bílkoviny, železo, zinek, fosfor a vitamin B12. Některé druhy vepřového masa obsahují více tuku (bok, krkovice), minimum ho má například vepřová panenka nebo vepřová kýta. Jak si správně vybrat, abyste si pochutnali, rady a tipy a také nějaké recepty jsou obsahem dnešního článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat zapečenou kýtu | recept
Jak udělat zapečenou kýtu | recept
Jak udělat zapečenou kýtu | recept. Za pouhých 35 minut můžete ochutnat výbornou zapečenou vepřovou kýtu. Tady je recept, jak zapečenou kýtu dělávám j…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.