Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vybrat tlakový hrnec

Jak vybrat tlakový hrnec

Sbíhají se vám sliny na silný hovězí vývar, dušené krutí maso nebo třeba na hrnec plný sezónní zeleniny? Zahoďte předsudky a obavy a sáhněte po moderním tlakovém hrnci, ve kterém si všechny oblíbené dobroty připravíte až o několik hodin rychleji. Ušetříte nejen čas, ale i náklady na energie, a ještě si pochutnáte na dietních a lehce stravitelných jídlech!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Bara C (neověřeno) | Ne, 09/21/2014 - 09:59

Chtěla bych tímto poděkovat za moc hezký článek, přiznám se, že jsem dlouhou dobu byla odpůrce tlakových hrnců, ale jak se začala rozrůstat rodina, a zmenšovat čas na vaření, i já jsem byla přinucena. A dnes?? Říkám si jak jsem mohla být tak hloupá...
Při hledání papiňáku, jsem narazila na další pěkný článek jak a proč v něm vařit: https://www.dommo.cz/Magazin/Clanky/Proc-a-jak-varit-v-tlakovych-hrncich
tak snad někomu také přijde vhod.

Další zajímavé články

Jak vybrat odšťavňovač | rady
Jak vybrat odšťavňovač | rady
Jak vybrat odšťavňovač | rady. Zdravý životní styl je neustále v módě a k němu se pojí i zdravé návyky, mezi které patří pití čerstvé ovocné a zelenin…
Jak vybrat remosku | tipy
Jak vybrat remosku | tipy
Jak vybrat remosku | tipy. Víte, že remoska je českým vynálezem? Tyto pečící trouby se staly fenoménem české kuchyně pro své vlastnosti, kterými jsou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.