Jak využít hrušky – sladké ovoce plné zdraví a skvělý základ pro dezerty
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
 Jak upéct hruškový koláč | recept na kynutý moučník
 Jak upéct hruškový koláč | recept na podzimní moučník. Koláče s hruškovou náplní jsou především atributem Valašska. Tam se jim ovšem říká frgále.…
 Jak udělat hruškový džem | recept
 Recept na hruškový džem. V záplavě chutí exotického ovoce někdy potěší prostá a nekomplikovaná chuť jemného ovocného produktu. Takovým je i hruškový d…
 Jak využít výtečné kynuté těsto na štrúdl? Přináší nekonečné možnosti
 Kynuté těsto patří mezi nejvoňavější poklady domácí kuchyně. Je vláčné, nadýchané a přitom pevné natolik, že unese i bohatou náplň. Tradičně se z něj…
 Jak na dýňovo-čokoládové brownies s ořechy: vláčné, tmavé a podzimně hříšné
 Podzim bez dýně? Nemožné. A co teprve, když se tahle podzimní královna spojí s čokoládou do hutného, voňavého a sytě tmavého dezertu! Dýňovo-čokoládov…
 Jak upéct voňavé a hezké svatomartinské husičky a koníky z lineckého těsta
 Svatomartinské slavnosti jsou časem, kdy pečete tradiční sladké husičky a koníky z lineckého těsta. Tyto malé symboly hojnosti a radosti patří k listo…





