Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít pastinák v kuchyni i pro zdraví

Jak využít pastinák v kuchyni i pro zdraví

Pastinák setý je druh kořenové zeleniny, která se v současné době postupně navrací na naši zahradu a stůl. Možná jste se s ním setkali v dětských příkrmech. Není to však jediné využití této zdravé zeleniny -  vzhledem podobné kořenové petrželi, avšak se sladší, i když výraznější chutí připomínající spíše mrkev. Jak pastinák využít v kuchyni i pro zdraví, se dočtete v následujících krocích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

červené a bílé hlávkové zelí
Jak vařit z hlávkového zelí | recepty
Nabízíme vám několik tipů a polozapomenutých receptů na jídla z hlávkového zelí. Naši předci říkali, že když je zelí, není hlad a v různých podobách m…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.