Jak využít podzimní poklady přírody? Čaje a dobroty z darů lesa a luk
Podzim je čas hojnosti. Příroda nás odměňuje za celoroční péči i trpělivost – barevnými listy, chladivým vzduchem a především bohatstvím plodů, které můžeme nasbírat a proměnit v čaje, sirupy, džemy či sladké i slané dobroty. Stačí se jen rozhlédnout na loukách, okrajích lesů nebo i podél polních cest.
A co si z těchto podzimních darů přírody můžeme doma připravit? Inspirujte se našimi tipy!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat salát z mladého zelí s jablkem a kešu oříšky s jogurtovou zálivkou | recept
Salát z mladého zelí s jablkem a kešu oříšky s jogurtovou zálivkou | recept. Sezóna čerstvé zeleniny je v plném proudu. Mezi čerstvou a v tuzemsku vyp…
Jak na jablečný nepečený dort se zakysanou smetanou | recept
Jablečný nepečený dort se zakysanou smetanou | recept. Jablečný dort je klasikou, která nikdy neomrzí. Pokud už jste na tento nepečený dort v záplavě…
Jak udělat různé náplně do buchet | recepty
Náplně do buchet | recepty. V následujícím článku najdete recepty na nejběžnější nádivky do buchet, šátečků nebo koláčů. Množství je většinou psáno or…
Jak připravit (nejenom) vánoční punč | 4 recepty
Punč | recepty. Punč je oblíbený nápoj chladných dnů. Setkáme se s ním v období Vánoc na předvánočních trzích, prodává se v obchodech a mnozí si ho va…
Jak připravit neodolatelné pečené cibulové kroužky?
Jen málokdo nezná smažené cibulové kroužky. Možná si je objednáváte v restauraci, možná si je dokonce připravujte sami doma. V každém případ…