Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít ředkev nejen v kuchyni

Jak využít ředkev nejen v kuchyni

Ředkev patří do čeledi brukvovitých stejně jako květák, zelí, brokolice nebo kedluben. Původním domovem je pravděpodobně oblast okolo Středozemního moře, odkud se rozšířila do celého světa. Ředkev se pěstuje v mnoha druzích, všechny jsou z botanického hlediska odrůdou ředkve seté. Nejznámější a nejoblíbenější z nich jsou ředkvičky, které jsou nejčasnější jarní zeleninou. Některé možnosti, jak ředkev využít nejen v kuchyni, jsme sepsali do následujícího článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zpracovat černou ředkev
Jak zpracovat černou ředkev
Černá ředkev patří mezi velmi zdravé druhy zeleniny, které se určitě vyplatí zpracovat a uskladnit na zimu. Jednak pro její léčivé účinky, jež nám moh…
Jak využít jitrocel | tipy a recepty
Jak využít jitrocel | tipy a recepty
Jak využít jitrocel | tipy a recepty. Jitrocel jistě všichni dobře znáte. Zejména jitrocelový sirup je velmi snadný a účinný prostředek, jak se zbavit…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.