Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na domácí grilovací klobásy | recept

03. Duben 2020

Slunečné počasí láká k posezení s přáteli a společné přípravě grilovaných pochoutek. Chystáte-li se i Vy na grilování a přemýšlíte, jaké pochoutky si připravit, pak pro Vás máme inspiraci. Vyzkoušejte si ugrilovat své vlastní domácí klobásy. Domácí klobásy vyrobené z vysoce kvalitního masa a čerstvých bylinek určitě zachutnají všem. Jak připravit domácí grilovací klobásy? Podrobný postup naleznete v následujícím videoreceptu od Majkla z kanálu Vařte S Majklem.

Co je potřeba

  • 1 kg libového mletého hovězího
  • 1 kg vepřová plec
  • 100 ml extra panenského olivového oleje
  • 2 lžíce soli
  • čerstvá majoránka
  • čerstvý koriandr
  • 10 velkých listů šalvěje
  • 3 velké lžíce uzené papriky
  • 1/2 lžičky čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku
  • 1 velká lžíce mletého kmínu
  • 2 lžíce mletého pepře
  • šťáva z limetek
  • 4 feferonky
  • vepřová střívka na klobásy
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…