Přejít k hlavnímu obsahu

Jak z cizrny a kokosové mouky upéct šťavnatý bezlepkový koláč | recept pro celiaky

Jak z cizrny a kokosové mouky upéct šťavnatý bezlepkový koláč | recept pro celiaky

Moučník bez lepku s nápaditým zakomponováním cizrny, která je ve své rozmixované podobě doplněná kokosovou moukou, zvláčněná jablečným pyré i šťavnatým ananasem a oslazená medem. Sladkou chuť zvýrazní sušené ovoce a po upečení a ochutnání budete překvapeni chutným výsledkem zdravého pečení. Nápaditý a neotřelý recept pro celiaky, který si zamilují nejen oni.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.