Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zahušťovat polévky | rady

Jak zahušťovat polévky | rady. Polévky zahušťujeme a zjemňujeme různými způsoby. A protože zahušťování polévek trápí mnohé kuchaře, sepsala jsem základní rady, jakým způsobem můžeme polévky zahušťovat. Tyto recepty patří k těm nejvyužívanějším v českém prostředí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat chřestovou polévku | recept
Jak udělat chřestovou polévku | recept. Chřest je zdravá zelenina, která pomáhá udržet tělo ve formě. Obsahuje velké množství vody, bílkoviny i vlákni…
Jak udělat polévku Minestrone | recept
Jak udělat polévku Minestrone | recept. Italové ji říkají velká polévka. Postupujte podle tradičního receptu na přípravku italské polévky Minestrone,…
Jak udělat dýňovou polévku | recept
Jak udělat dýňovou polévku | recept. V Americe se v předvečer svátku všech svatých 31. října, města rozzáří oranžovou a červenou barvou, po ulicích se…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.