Přejít k hlavnímu obsahu

Jak ze sezónní rebarbory připravit netradiční sladkokyselé čatní

Jak ze sezónní rebarbory připravit netradiční sladkokyselé čatní

Pikantní delikatesa s tradiční sladkokyselou chutí, ovšem tentokrát s netradičním zapojením rebarbory a netradičně doladěnou pikantností. Rebarbora podtrhne nakyslý tón čatní, což v dokonalém vyvážení sladkého sušeného ovoce, cukru a šťavnatých jablek spolu s pikantním kořením vykouzlí z rebarborového čatní výtečnou sladkokyselou pikantní pochoutku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.