Jak ze sezónní rebarbory připravit netradiční sladkokyselé čatní
Pikantní delikatesa s tradiční sladkokyselou chutí, ovšem tentokrát s netradičním zapojením rebarbory a netradičně doladěnou pikantností. Rebarbora podtrhne nakyslý tón čatní, což v dokonalém vyvážení sladkého sušeného ovoce, cukru a šťavnatých jablek spolu s pikantním kořením vykouzlí z rebarborového čatní výtečnou sladkokyselou pikantní pochoutku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
 Jak připravit delikátní rebarborové čatní s ovocem | recept
 Jak připravit delikátní rebarborové čatní s ovocem | recept. Nebývalé chuťové spojení ingrediencí v tomto čatní vás velice rychle přesvědčí, že i…
 Jak uvařit rebarborové čatní (chutney) | recept
 Rebarborové čatní (chutney) | recept. Čatní neboli chutney vznikla v Indii. Tradičně se podává ke grilovanému nebo pečenému masu a má k němu vytvářet…
 Jak připravit sladký dýňový topping se skořicí | recept
 Neobyčejný dýňový topping, který uskladněný ve sklenici vydrží do dlouhé zimy. Svou neobvyklou vůní a sladkou chutí zpříjemní zimní dny, kdy u srdce z…
 Jak uvařit a zavařit do zásoby domácí boloňskou omáčku | recept
 Jak uvařit a zavařit do zásoby domácí boloňskou omáčku | recept. Rajčatová sezóna se pomalu blíží ke konci a na keřících pořád zbývají desítky dozrálý…
 Jak na bezmasé smetanové lasagne s pórkem a červenou čočkou
 Tyto bezmasé, přesto však syté a výživné smetanové lasagne s pórkem a červenou čočkou jsou výtečnou alternativou klasických masových lasagní, ve…

