Jaké pomůcky sloužící ke stolování mohou být plné špíny a bakterií?
Většina z nás se pečlivě stará o svou kuchyni i jídelnu, abychom vařili, pekli a pak jedli v čistotě. Jenomže bakterie se velmi často skrývají i tam, kde bychom je při prvním zamyšlení vůbec nehledali. Jde o běžné pomůcky, které používáme k podávání jídla, nápojů a mnozí je používáme denně, včetně malých dětí. Možná budete v šoku z toho, kde všude se mohou mikroby skrývat, kde ulpí a velmi dobře se jim zde daří.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na domácí sezamové bonbony: sladká energie z medu a semínek
Sezamové bonbony patří mezi nejoblíbenější přírodní sladkosti. Kombinace praženého sezamu a medu vytváří lahodnou chuť, která připomíná karamel, ale z…
Jak správně uchovat vánoční cukroví, aby vydrželo až do Tří králů
Vánoční cukroví je jedním z největších symbolů svátků a většina domácností ho peče s předstihem. Pokud ale chcete, aby vydrželo čerstvé, voňavé a bezp…
Jak připravit dokonalou polevu na zdobení perníčků
Zdobení perníků je tradice, která dokáže přenést vánoční atmosféru do každé kuchyně. Aby ale výsledné vzory byly jemné, lesklé a držely tvar, je potře…
Jak připravit hrušky ve slanině: jednoduchá, ale působivá pochoutka
Hrušky a slanina mohou na první pohled působit jako neobvyklá kombinace, ale ve skutečnosti jde o jedno z nejharmoničtějších spojení sladké a slané ch…
Jak využít jelitový prejt: tradiční surovina s překvapivě širokým využitím
Jelitový prejt patří k tradičním surovinám české kuchyně, která si stále drží své místo nejen na zabijačkách, ale i v běžném vaření. Koupit a připravi…





