celozrnné pečivo
Nejnovější články v kategorii
Jak jíst dostatek vlákniny | rady a tipy. Vláknina je nestravitelná část rostlinných zdrojů potravy. Důležitá je kvůli podpoře vyprazdňování, čištění…
Jak se vyznat v pečivu | rady a tipy. V obchodech nalezneme obrovské množství různých druhů pečiva. Co ale vlastně znamenají všechny ty názvy, jako tm…
Domácí housky ze tří surovin | recept. Tyto housky jsou velmi rychlé a jednoduché na přípravu. Skládají se pouze z tvarohu, celozrnné mouky a semínek.…
Od pradávna se jedly různé kaše, placky a chleby z celých zrn, tedy celozrnné. Až moderní doba přinesla mouku bílou, zbavenou obalových částí zrna, kt…

Tvarohovo-sýrová pomazánka – recept. Nemůže být nic jednoduššího, a nutno dodat i zdravého a dobrého, než je pomazánka z tvarohu a sýrů. Dva až tři dr…
Čertova pomazánka, recept. Základ téhle pikantní pomazánky tvoří rybí maso. Ryby zaujímají v našem jídelníčku hodnotově významnou potravinu, veřejné t…
Ujíždíte na sladkém, nemůžete odolat dortíkům, když jdete kolem cukrárny? Dopřáváte si alespoň nějakou kostičku, někdy je z toho půlka nebo celá tabul…