Velikonoční kuchařka zdarma
Přihlaste se k odběru našeho pravidelného zpravodaje a získejte velikonoční e-Kuchařku zdarma. Odběr můžete kdykoliv odhlásit.
Odebírá ho už 51 000 domácností zdarma. Váš e-mail je v bezpečí. Kdykoli se můžete odhlásit.
Nejnovější rady, návody a postupy
Jak upéct domácí Brumík řezy | recept
Jak upéct domácí Brumík řezy | recept. Piškotovou čokoládou plněnou cukrovinku ve tvaru líbivého medvídka děti prostě zbožňují. Ovšem věřte, že za tut…
Jak zužitkovat merlík bílý | rady a tipy
Jak zužitkovat merlík bílý | rady a tipy. Merlík bílý (latinsky Chenopodium album) je jednoletá rostlina, kterou určitě budete znát ze své zahrádky, k…
Jak využít rybíz černý pro zdraví
Jak využít rybíz černý pro zdraví | rady a tipy. Rybíz černý (a stejně tak i další druhy rybízu) patří mezi keře, jejichž plody jsou velmi zdravé…
Jak upéct rybízový koláč s marcipánovou drobenkou | recept
Jak upéct rybízový koláč s marcipánovou drobenkou | recept. Rybízové koláče mají tu nevýhodu, že při jejich konzumaci jsou rybízová jadérka dost nepří…
Jak zachránit telefon, který spadl do vody | návod
Jak zachránit telefon, který spadl do vody | návod. S blížícími se vedry se čím dál častěji pohybujeme kolem vody; ať už jde o venkovní bazény, koupal…
Jak a proč zařazovat mléčné výrobky do stravy
Jak a proč zařazovat mléčné výrobky do stravy | rady a tipy. Mléčné výrobky se dají použít na mnoho způsobů. Mléčné výrobky dodají kvalitní bílko…
Jak připravit šulánky s perníkovou omáčkou ze švestkových povidel | recept
Jak připravit šulánky s perníkovou omáčkou ze švestkových povidel | recept. Šišky, škubánky či šulánky. Tolik oblíbené, tradiční a české. Jednoduché,…