Velikonoční kuchařka zdarma
Přihlaste se k odběru našeho pravidelného zpravodaje a získejte velikonoční e-Kuchařku zdarma. Odběr můžete kdykoliv odhlásit.
Odebírá ho už 51 000 domácností zdarma. Váš e-mail je v bezpečí. Kdykoli se můžete odhlásit.
Nejnovější rady, návody a postupy
Jak probíhá růst fanouškovských základen esportu v menších českých městech?
Esport se stává stále populárnějším mimo hlavní města a přitahuje nové fanoušky i v menších českých městech. Tato dynamika nabízí nové příležitosti pr…
Jak na podzimní trnkový džem – chuť babiččiny zahrady
Trnky jsou malé tmavé peckoviny, které dozrávají právě na podzim a skvěle se hodí do sladkých i slaných pokrmů. Obsahují vitaminy, antioxidanty a jsou…
Jak na svatováclavskou houbovou polévku se smetanou a bramborem
Tradiční podzimní polévka plná lesních chutí
Svatý Václav a podzimní čas k sobě patří nejen díky dožínkám a slavnostem, ale také kvůli bohaté lesní úr…
Jak na pečenou kachnu se zelím a bramborovým knedlíkem
Ke svatováclavským oslavám neodmyslitelně patřilo nejen sladké pečivo jako koláče, ale také slavnostní masitá jídla, často inspirovaná podzimní sezóno…
Jak využít bezinky – tmavé zlato podzimu: zdraví, chuť a recepty, které zvládnete doma
Na podzim dozrávají černé plody bezu černého – bezinky, které možná znáte z dětství jako základ na voňavou šťávu od babičky. Dnes už se na ně trochu z…
Jak a proč oslavit Den svatého Václava
Den svatého Václava, který každoročně připadá na 28. září, je jedním z nejdůležitějších svátků české historie. Připomíná si památku svatého Václava, p…
Jak na netradiční trnkový koláč
Recept na voňavý a šťavnatý podzimní dezert s trnkami
Trnky se skvěle hodí do koláčů díky své sladkokyselé chuti, která v kombinaci s křehkým těstem a…