Přejít k hlavnímu obsahu

Jak grilovat lososa i jiné ryby

Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou vydatným zdrojem jódu a omega 3 mastných kyselin. Na gril jsou nejvhodnější ryby s pevným masem např. tuňák, makrela, losos, mečoun aj. Grilovat se mohou i naše domácí sladkovodní ryby. Mezi ty nejchutnější se řadí pstruh. Několik rad, abyste si na rybě připravené na grilu pochutnali, najdete v následujícím článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jan (neověřeno) | Pá, 09/27/2019 - 13:33

Na grilu je nejlepší losos nebo pstruh. Jelikož chodím na ryby, tak máme častěji pstruha, kterého sám ulovím. Pak mi chutná o to víc. Ryby vařím nebo griluji zásadně jen já. To je moje parketa a alespoň si manželka od vaření odpočine. Nejvíc se mi na grilovanou rybu osvědčil recept z https://www.zachytame.cz , tak dělám pstruha pokaždé takto.

Další zajímavé články

Jak upéct pstruha v troubě | recept
Pečený pstruh | recept. Ryby by neměly v našem jídelníčku chybět. Jsou lehce stravitelné, obsahují zdraví prospěšné tuky a mají vysoký obsah bílkovin.…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.