Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na chřestovou polévku bez smetany | recept

02. Červen 2018

Chřest je nízkokalorickou potravinou a má mnoho blahodárných účinků na lidský organismus. Sezona chřestu je nyní v plném proudu, využijte ji a připravte si z této zdravé zeleniny vynikající polévku. Chřestová polévka je snadná na přípravu, nezabere Vám příliš času, skvěle si na ni pochutnáte a ještě uděláte něco pro své zdraví. Podrobný postup, jak připravit chřestovou polévku, naleznete v následujícím videoreceptu z  kanálu Kateřina Kuranova.

Co je potřeba

  • Zeleninový vývar
  • Bílý chřest
  • Šalotky
  • Pepř
  • Sůl
  • Máslo
  • Olivový olej
  • Balzamiko
  • Slunečnicová semínka
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct plzeňské rozpeky | recept
Plzeňské rozpeky | recept. Rozpeky jsou bochánky z kynutého těsta, které jsou pečené v troubě. Na Plzeňsku se rozpeky podávají jako příloha k dušené m…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.