Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na čokoládovou polevu na drobné pečivo a vánoční cukroví | rady

Jak na čokoládovou polevu na drobné pečivo a vánoční cukroví | rady

Jak na čokoládovou polevu na drobné pečivo a vánoční cukroví | rady. Čokoládová poleva je součástí mnoha dezertů a moučníků, vánočního pečiva nevyjímaje. V mnoha receptech však na konci najdeme pouze lakonickou větu ve smyslu: Na závěr košíček polijeme čokoládovou polevou. Bohužel se tato zdánlivá drobnost může stát snadno kamenem úrazu. Ruku na srdce, čokoládová poleva, její výroba i následné používání, to chce zkušenosti. Nejlepší čokoládovou polevu dělá manželova babička, je vždy krásně tmavá a křupavá a na vánočním cukroví je prostě neodolatelná. Když jsem se jí ptala na recept, odpověděla mi: „Jo, holka, to já takhle míchám od oka“. Rada nad zlato, že? Pro ty z vás, kteří také zápasí s touto sladkou tečkou každého dezertu, mám pár rad. Snad vám pomohou, abyste už napříště vykouzlili takovou čokoládovou polevu, jakou jste si představovali.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.