Jak na dýňovo-čokoládové brownies s ořechy: vláčné, tmavé a podzimně hříšné
Podzim bez dýně? Nemožné. A co teprve, když se tahle podzimní královna spojí s čokoládou do hutného, voňavého a sytě tmavého dezertu! Dýňovo-čokoládové brownies jsou dokonalým způsobem, jak využít zbytky dýňového pyré a proměnit je v dezert, který chutná jako kombinace čokoládového dortu a dýňového perníku. Uvnitř zůstávají vláčné, na povrchu mají jemnou kůrku a každý obdélníček skrývá kousek oříšku i kapku roztavené čokolády.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct voňavé a hezké svatomartinské husičky a koníky z lineckého těsta
Svatomartinské slavnosti jsou časem, kdy pečete tradiční sladké husičky a koníky z lineckého těsta. Tyto malé symboly hojnosti a radosti patří k listo…
Jak upéct ořechovo-čokoládové cookies: jednoduchý recept na lahodné sušenky
Ořechovo-čokoládové cookies jsou oblíbenou sladkou pochoutkou, která potěší nejen děti, ale i dospělé. Jsou křupavé na okrajích a zároveň vláčné uvnit…
Jak využít hrušky – sladké ovoce plné zdraví a skvělý základ pro dezerty
Hrušky patří k nejstarším ovocným plodinám pěstovaným v Evropě. Jejich sladká, šťavnatá chuť z nich dělá oblíbenou součást ovocných salátů, kompotů i…
Jak upéct výborný a zajímavý řez Dunajské vlny s meruňkami?
Je spousta moučníků, do kterých patří i sezónní ovoce. Ovšem ne všechny vypadají tak dokonale, jako právě řez Dunajské vlny. Jestliže jej upečete, s…
Jak na jahodové muffiny ke Dni otců: sladká radost přímo z pece
Jahody jsou symbolem léta – sladké, šťavnaté a plné chuti, která se právě teď nejvíc vyzná. Právě jejich sezóna je ideální čas upéct něco speciálního,…





