Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na dýňovo-čokoládové brownies s ořechy: vláčné, tmavé a podzimně hříšné

dýňovo čokoládové brownies

Podzim bez dýně? Nemožné. A co teprve, když se tahle podzimní královna spojí s čokoládou do hutného, voňavého a sytě tmavého dezertu! Dýňovo-čokoládové brownies jsou dokonalým způsobem, jak využít zbytky dýňového pyré a proměnit je v dezert, který chutná jako kombinace čokoládového dortu a dýňového perníku. Uvnitř zůstávají vláčné, na povrchu mají jemnou kůrku a každý obdélníček skrývá kousek oříšku i kapku roztavené čokolády.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.