Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na jablečný nepečený dort se zakysanou smetanou | recept

Jak na jablečný nepečený dort se zakysanou smetanou | recept

Jablečný nepečený dort se zakysanou smetanou | recept. Jablečný dort je klasikou, která nikdy neomrzí. Pokud už jste na tento nepečený dort v záplavě různých módních receptů, exotických surovin a neobvyklých chuťových kombinací zapomněli, připomeňte si ho s námi v následujícím receptu. Výhodou je, že s minimem surovin vykouzlíte snadno výtečný moučník a to nejen přímo v sezóně, jablka vydrží při správném skladování velmi dlouho. Navíc v tomto dortu zpracujete i ta jablka, která už pozbyla své původní krásy. Piškoty se postarají o korpus, jablečný pudink dort skvěle zpevní. Zakysaná smetana nakonec zase zajistí skvělý estetický ale i chuťový efekt.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na želé z kiwi | recept
Jak na želé z kiwi | recept
Želé z kiwi | recept. Kiwi je u nás v zimě poměrně snadno dostupné ovoce. Jeho cena sice nenahrává mohutné konzumaci, ale jak se říká, na zdraví…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.