Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na korejskou kuchyni? Pěstujte bylinky a zeleninu pro korejská jídla

Korejská kosmetika není jediným zázračným faktorem z této nám vzdálené země jihovýchodní Asie, která si získává své mezinárodní uznání. Kromě tolik oblíbené hudby a filmů se dostávají do popředí také mnohé korejské recepty.

Zatímco v tamních obchodech je možné koupit již řezané bylinky, tak jako je u nás možné koupit ty místní, asijské potraviny jsou stále v České republice k sehnání pouze ve vybraných obchodech, a to většinou vůbec neplatí pro čerstvé potraviny. Valnou většinu korejských bylinek a zeleniny je však možné si jednoduše vypěstovat doma. Podívejme se na ty nejdůležitější přísady.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat Panettone | recept na moučník
Jak udělat Panettone | recept na moučník
Panettone je sladký italský chléb, který se ve své domovině obvykle jí o Vánocích. Má tvar kopule a je z kynutého těsta, do něhož se přidávají rozinky…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.