Jak na korejskou kuchyni? Pěstujte bylinky a zeleninu pro korejská jídla
Korejská kosmetika není jediným zázračným faktorem z této nám vzdálené země jihovýchodní Asie, která si získává své mezinárodní uznání. Kromě tolik oblíbené hudby a filmů se dostávají do popředí také mnohé korejské recepty.
Zatímco v tamních obchodech je možné koupit již řezané bylinky, tak jako je u nás možné koupit ty místní, asijské potraviny jsou stále v České republice k sehnání pouze ve vybraných obchodech, a to většinou vůbec neplatí pro čerstvé potraviny. Valnou většinu korejských bylinek a zeleniny je však možné si jednoduše vypěstovat doma. Podívejme se na ty nejdůležitější přísady.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak připravit domácí svařené víno | výběr nejlepších receptů
Svařené víno je v zimě oblíbeným nápojem. S nadsázkou se dá říci, že je symbolem vánočních trhů, kde jeho příjemnou nezaměnitelnou a tak lákavou vůni…
Jak udělat Panettone | recept na moučník
Panettone je sladký italský chléb, který se ve své domovině obvykle jí o Vánocích. Má tvar kopule a je z kynutého těsta, do něhož se přidávají rozinky…
Jak na mimořádně jemný a krémový likér z kokosového mléka
Bez vajec a bez vaření, tudíž jednoduchý a během chvilky připravený. K tomu navíc likér mimořádně krémový a jemný, doplněný lehkým tónem exotiky,…
Jak na specialitu v podobě mexického krevetového koktejlu
Recept na neodolatelně lákavou specialitu z jemných krevet, kterým krátké marinování v pikantní mexické omáčce propůjčí delikátní chuť, a kt…