Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit paprikáš z hlívy ústřičné | recept

06. Září 2011

Paprikáš z hlívy ústřičné recept. Dnes si tepelně upravíme houbu hlívu ústřičnou. Hlíva ústřičná je vhodná surovina zejména pro polévky a omáčky, v kuchyni najde své uplatnění také se zeleninou nebo v nálevu s octem. Přiznivě ovlivňuje také hladinu cholesterolu, proto ji houbaři rádi vyhledávají. Na recept paprikáš z hlívy ústřičné budeme potřebovat houby, cibuli, mléko a mletou sladkou papriku.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat houbový nákyp | recept
Jak udělat houbový nákyp | recept. Čím jednodušeji budeme houby upravovat, tím více si uchová pokrm vůně a chuti. Houby bychom měli málo solit a kořen…
Jak grilovat houby
Tipů na grilování není nikdy dost. Grilujeme všechno: maso, zeleninu i ovoce. Tak proč nevyzkoušet i houby? Správně ugrilované houby těm z pánvičky ne…
Jak udělat houbové ragú | recept
Jak udělat houbové ragú | recept. Pokud jsme si zašli na houby do lesa, musíme je dostateně upravit. Houbové pokrmy bychom měli připravovat pouze z če…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.