Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit paprikáš z hlívy ústřičné | recept

06. Září 2011

Paprikáš z hlívy ústřičné recept. Dnes si tepelně upravíme houbu hlívu ústřičnou. Hlíva ústřičná je vhodná surovina zejména pro polévky a omáčky, v kuchyni najde své uplatnění také se zeleninou nebo v nálevu s octem. Přiznivě ovlivňuje také hladinu cholesterolu, proto ji houbaři rádi vyhledávají. Na recept paprikáš z hlívy ústřičné budeme potřebovat houby, cibuli, mléko a mletou sladkou papriku.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Černý kuba recept. Jeden z vánočních receptů pro přípravu štědrovečerní večeře. Dříve velmi oblíbený a jednoduchý pokrm. Černý kuba byl nazýván podle…
Obrázek není k dispozici
Čím jednodušeji budeme houby upravovat, tím více si uchová pokrm vůně a chuti. Houby bychom měli málo solit a kořenit. Uděláme si tentokrát houbový ná…
Tipů na grilování není nikdy dost. Grilujeme všechno: maso, zeleninu i ovoce. Tak proč nevyzkoušet i houby? Správně ugrilované houby těm z pánvičky ne…
Obrázek není k dispozici
Pokud jsme si zašli na houby do lesa, musíme je dostateně upravit. Houbové pokrmy bychom měli připravovat pouze z čerstvých, nezapařených a nečervivýc…