Jak připravit paprikáš z hlívy ústřičné | recept
06. Září 2011
Paprikáš z hlívy ústřičné recept. Dnes si tepelně upravíme houbu hlívu ústřičnou. Hlíva ústřičná je vhodná surovina zejména pro polévky a omáčky, v kuchyni najde své uplatnění také se zeleninou nebo v nálevu s octem. Přiznivě ovlivňuje také hladinu cholesterolu, proto ji houbaři rádi vyhledávají. Na recept paprikáš z hlívy ústřičné budeme potřebovat houby, cibuli, mléko a mletou sladkou papriku.
Tipy
3 recepty na hlívu ústřičnou na HOBBYs.CZ
Další zajímavé články
Jak udělat černého kubu | recept na tradiční vánoční pokrm
Jak udělat černého kubu | recept na tradiční vánoční pokrm. Jeden z vánočních receptů pro přípravu štědrovečerní večeře. Dříve velmi oblíbený a jednod…
Jak udělat houbový nákyp | recept
Jak udělat houbový nákyp | recept. Čím jednodušeji budeme houby upravovat, tím více si uchová pokrm vůně a chuti. Houby bychom měli málo solit a kořen…
Jak udělat tlačenku s hlívou ústřičnou | recept
Tlačenka s hlívou ústřičnou | recept. Hlíva ústřičná je dřevokazná houba, kterou v přírodě najdete na mrtvém (nebo umírajícím) dřevě převážně listnáčů…
Jak grilovat houby
Tipů na grilování není nikdy dost. Grilujeme všechno: maso, zeleninu i ovoce. Tak proč nevyzkoušet i houby? Správně ugrilované houby těm z pánvičky ne…
Jak udělat houbové ragú | recept
Jak udělat houbové ragú | recept. Pokud jsme si zašli na houby do lesa, musíme je dostateně upravit. Houbové pokrmy bychom měli připravovat pouze z če…
Diskuze k videu