Jak na Míša tvarohový dort se sezónním ovocem, třeba jahodami či malinami?
Všeobecně patří Míša řezy k velmi oblíbeným a stejně oblíbený je také Míša dort. Je svěží, relativně snadný, suroviny na něj běžně najdeme v každé prodejně potravin. Což takhle obohatit ale suroviny o ovoce. Třeba to, které vám právě dozrává na zahrádce, nebo to, které jste koupili v obchodě za skvělou cenu, protože právě teď je jej všude spousta a byl by „hřích“ si jej nedopřát také.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na vánoční tvarohovou štolu – tradiční pochoutku s jemnou chutí
Štola patří k nejstarším vánočním pečivům v Evropě. Její původ sahá až do německého Saska, kde se poprvé pekla jako sváteční chléb plný sušeného ovoce…
Jak na výborné kynuté šneky s máslovým mlékem
Kynuté šneky jsou oblíbenou klasikou českých kuchyní. Tentokrát ale nejde o běžné šneky s náplní – tahle varianta je výjimečná díky máslovému slazeném…
Jak na svatomartinské rohlíčky – voňavou tradici podzimu
Když se blíží 11. listopad, den svatého Martina, české kuchyně provoní nejen husí pečínka, ale také jemné, máslové svatomartinské rohlíčky. Tyto malé…
Jak využít výtečné kynuté těsto na štrúdl? Přináší nekonečné možnosti
Kynuté těsto patří mezi nejvoňavější poklady domácí kuchyně. Je vláčné, nadýchané a přitom pevné natolik, že unese i bohatou náplň. Tradičně se z něj…
Jak na dýňovo-čokoládové brownies s ořechy: vláčné, tmavé a podzimně hříšné
Podzim bez dýně? Nemožné. A co teprve, když se tahle podzimní královna spojí s čokoládou do hutného, voňavého a sytě tmavého dezertu! Dýňovo-čokoládov…





