Jak na pikantní paprikovou omáčku? Použijte ji na těstoviny, maso, pizzu i toasty
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na naprosto snadnou, a přitom nejlepší zeleninovou omáčku na těstoviny?
Máte na zahrádce více zeleniny, než stíháte spotřebovat, a tak hledáte způsob, jak ji zužitkovat? Možná dostáváte rajčata, papriky, ale také cukety, d…
Jak na domácí kečup: Tři jednoduché recepty plné chuti a bez chemie
Kečup je nedílnou součástí mnoha pokrmů – od hranolků po grilované maso. V obchodech ho najdeme v desítkách variant, ale domácí kečup má jednu velkou…
Jak připravit sladký dýňový topping se skořicí | recept
Neobyčejný dýňový topping, který uskladněný ve sklenici vydrží do dlouhé zimy. Svou neobvyklou vůní a sladkou chutí zpříjemní zimní dny, kdy u srdce z…
Jak uvařit omáčku z pečených paprik s mletým krůtím masem a špagetami | fit recept
Dnes si podle našeho receptu můžete uvařit těstoviny s krůtím masem a zeleninovou omáčkou. Krůtí maso ve srovnání s jinými druhy masa má nejnižší obsa…
Jak připravit vynikající kuřecí saté | jíme zdravě
Kuřecí saté (satay) je velmi jednoduché jídlo obvykle připravované na grilu a podávané ve formě špízu s výraznou omáčkou, velmi často chilli nebo araš…