Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na pikantní paprikovou omáčku? Použijte ji na těstoviny, maso, pizzu i toasty

Pálivá papriková omáčka je vynikajícím dochucovadlem, které dodá jídlu šmrnc, chuť i barvu. Hodí se téměř ke všemu – jako sugo na těstoviny, dip na topinky, nebo omáčka ke grilovanému masu. Nejlepší na tom je, že si ji můžete snadno připravit doma a uchovat na později.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat okurkové řezy | recept
Jak udělat okurkové řezy | recept
Okurkové řezy | recept. Okurkové řezy jsou variantou okurek nakládaných do sladkokyselého nálevu a poté obvykle sterilizovaných. Naložit okurkové řezy…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.