Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na potravinové alergeny

Nesnášenlivost na některé druhy potravin je plíživá a nekompromisní. Alergie na lepek, alergie na mléko a nesnášenlivost laktózy, alergie na ryby, vejce... Aktuálně se alergie na potraviny stále více rozšiřuje u mnoha lidí, kteří před lety mohli sníst cokoliv, a najednou ...? Potravinový alergen může dostihnout kohokoliv z nás a nezáleží na věku. Náš organismus prostě určitá jídla odmítá, protože tělo je není schopno dobře zpracovat. Příčina se ale často i nezná anebo nedaří se ji určit. Jak tedy s potravinovými alergeny bojovat?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak získat a použít gel z aloe
Gel z aloe je oblíbený pro své hojivé účinky na kůži. Druhů aloe existuje mnoho, pro výrobu gelu se však hodí Aloe pravá neboli vera (Aloe barbadensis…
Jak zdravěji sladit
Jak zdravěji sladit | tipy. Sladké máme rádi skoro všichni a i ten, kdo si zrovna nepotrpí na cukrovinky, potřebuje sladkou složku jídla – třeba v pod…