Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na potravinové alergeny

Nesnášenlivost na některé druhy potravin je plíživá a nekompromisní. Alergie na lepek, alergie na mléko a nesnášenlivost laktózy, alergie na ryby, vejce... Aktuálně se alergie na potraviny stále více rozšiřuje u mnoha lidí, kteří před lety mohli sníst cokoliv, a najednou ...? Potravinový alergen může dostihnout kohokoliv z nás a nezáleží na věku. Náš organismus prostě určitá jídla odmítá, protože tělo je není schopno dobře zpracovat. Příčina se ale často i nezná anebo nedaří se ji určit. Jak tedy s potravinovými alergeny bojovat?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak pěstovat a využít ačokču
Jak pěstovat a využít ačokču | návod na pěstování a využití ačočky. Ačokča (latinsky Cyclanthera pedata) se u nás dnes již stává poměrně známou a…
Jak využít karob (svatojánský chléb)
Jak využít karob (svatojánský chléb) | rady a tipy. Karob neboli svatojánský chléb je prášek získávaný z plodů (nazývaných taktéž karob) stálezel…
Jak jíst před ranním cvičením
Jak jíst před ranním cvičením | rady a tipy. Ranní cvičení má řadu výhod. Probudíme a protáhneme tělo, celý den jsme více motivování jíst lépe a…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.