Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na salámovou pomazánku Sloní žrádlo

Jak na salámovou pomazánku Sloní žrádlo | recept na domácí pomazánku ze salámu. Vzpomínková retro bomba z dob, kdy kuchyni vládl Gothaj. Měkký salám v kombinaci s říznou cibulí, sladkokyselou okurkou a chuťově dokonalým pojidlem v popředí s kečupem a jak jinak než majolkou, to prostě frčelo. A pravdou je, že i jemně upravená verze odpovídající současnému životnímu stylu je stále hodna svého názvu. Na chlebíčcích, jednohubkách či luxusně na klasických smažených topinkách jí sníte tolik, že by se ani slon nemusel stydět.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.