Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na tatarák z avokáda | recept nejen pro vegetariány

Jak na tatarák z avokáda | recept nejen pro vegetariány

Jak na tatarák z avokáda | recept nejen pro vegetariány. Jemná, máslová chuť avokáda je ideálním základem pro výrazné suroviny, které tento tatarák obsahuje. Dokonale vyváží jak výraznou chuť sušených rajčat a kaparů, tak pálivé feferonky, česneku a řízné cibule. Dohromady s hořčicí pak vytvoří opravdu lahodnou verzi bezmasého tataráku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct avokádové brownies | recept
Jak upéct avokádové brownies | recept
Jak upéct avokádové brownies | recept. Tmavý, až černý moučník úžasně vláčné konzistence, protkaný hořkou čokoládou a kakaem, to je  brownies. V…