Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na vegetariánské a veganské štědrovečerní menu | tipy a recepty

Jak na vegetariánské a veganské štědrovečerní menu | tipy a recepty

Stále více lidí se stává vegeteriány či vegany, má to však i svou zápornou stránku. Ano, jsou to vrásky na čele maminek a babiček, když nevědí, co mají bezmasého či rostlinného připravit na slavnostní stůl. Vegetariáni se vyhýbají masu a veškerým jeho produktům, např. i vývaru, někteří jedí mléčné výrobky i vejce, jiní jen něco z toho. Vegani jí pouze rostlinnou stravu, to znamená žádné maso, mléko, vejce ani med. Pro jistotu se zeptejme konkrétního jedlíka co preferuje on, ať pak nevzniknou nemilé situace. Bezmasá a rostlinná strava je překvapivě jednoduchá i chutná. Vyzkoušejte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.